Ylen odotettu digisanasto on vihdoin valmis!

Mitä ovat selain, käyttis ja wifi? Laaja digisanasto selittää sanat selvällä suomella
Sanastossa on yli 400 selitystä. Olemme yrittäneet puhutella ns. peruskäyttäjää. Kaikkein teknisimpiä termejä ei muutenkaan ole mukana.
Suomenkielisiä hakusanoja on noin 600 – joukossa on myös puhekielen ja ”digislangin” ilmauksia. Englanninkielinen sana on mukana aina, jos se esiintyy valikoissa tai käyttöohjeissa (englanti-suomi-sanakirja ei siis ole kyseessä).
Sanaston perässä on lomake, johon tulleiden vastausten perusteella sanastoa päivitetään koko ajan. Tervetuloa kommentoimaan sitä kautta!

Sanaston kylkeen teimme myös leikkimielisen digisanatestin, jonka voi tehdä monta kertaa. Kerrallaan näkyy 8 kysymystä – mutta kaikkiaan kysymyksiä on 70+. Testi löytyy täältä: Tee digisanatesti ja selvitä, millainen digivelho sinussa asuu